Vi vælter os i historiske bøger


Vi vælter os i historiske bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger: Historie er og bliver et af de største emner blandt nye fagbøger.

Vi har udvalgt en håndfuld oplagte julegaver i stakken af nye udgivelser, og vi begynder med de danske frømænd. Deres tidlige historie skildres i ord og billeder i "Frømænd det første dusin", der beretter om dannelsen af Danmarks første eliteenhed. Bogen er skrevet af lederen af Langelands Museum og Koldkrigsmuseum Langelandsfort, Peer Henrik Hansen og udkommet på People's Press.

i den politiske ende finder vi "Anker Jørgensens tid 1972-1982". Den tykke bog, som er udkommet på Gads Forlag, er skrevet af historikerne Thorsten Borring Olesen og Niels Vium Olesen og er første bind i en serie på to med efterkrigstidens markante statsministerskikkelser i centrum. Den næste bliver om Poul Schlüter og hans tid.

Apropos statsminister. Var man glad for den nylige tv-serie med alle de danske nulevende statsministre, er samtalerne nu udkommet i bogform. "Statsministrene" er skrevet af Anne Sofie Kragh og Michael Dyrby. Udgivet af DR og Politikens Forlag.

Politikens Forlag står også bag "Turen går til besættelsestidens København", hvor man guides til de fysiske spor i hovedstaden efter den tyske besættelse.

Hele verden er rammen i "50 begivenheder - højdepunkter i verdenshistorien", som er udkommet på Aarhus Universitetsforlag. Coffee-table-bogen er rigt illustreret.

Vi vælter os i historiske bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce