Teaterforeningen Vestfyns Teater er midt i april klar til den ny sæson med mere teater.

Vestfyns Teater slutter den nuværende teatersæson tirsdag 29. marts med en komedie. Sæsonen har også været sand komedie, så teaterforeningen på Vestfyn er allerede om tre uger klar med den ny sæsonbrochure, som viser, at antallet af forestillinger bliver større i sæson 2016/17.

-En god sæson med godt billetsalg til et bredt udvalg af forestillinger gør, at næste sæson bliver større med en bredde i repertoiret, som sætter ny rekord, fortæller teaterforeningens formand Bent Damsbo, Glamsbjerg.

Tirsdag viser Vestfyns Teater Folketeatrets komedie "Varmestuen" som sæsonafslutning. Forestillingen er af Anna Bro, og den fik en Reumert for bedste komedie. Den handler om værthuset "Varmestuen" hvor gamle søfolk og moderne landkrabber mødes. Samlet er de alle en flok forhutlede skæbner. Alligevel trives humor og romantik i den blandede flok værthus-helte og heltinder.

Der spilles med fuld tryk på komediens mange tangenter af bl.a. Margrethe Koytu, Hans Henrik Clemensen, Kristian Holm Joensen og Lars Topp Thomsen. Vestfyns Teaters ny sæsonbrochure kan bestilles på mail:mail@vestfynsteater.dk eller tlf: 21 45 52 72.

Varmestuen, Assens Arena: 29. marts kl. 20

  • Af: