Ud over Van Morrison annoncerer Heartland Festival Søren Huss, When Saints Go Machine og AV AV AV som nye navne på dette års festival. Med de nye tilføjelser tæller musikprogrammet nu 17 navne.

Han er i både "The Rock and Roll Hall of Fame" og "Songwriters Hall of Fame". Han har indspillet 38 studiealbum og har vundet flere Grammy'er. Og til sommer bliver den 72-årige nordirer Van Morrison et af hovednavnene på Heartland Festival.

- Van Morrison står som en af de absolut største sangskrivere de seneste 50 år. Det er kun anden gang de seneste 11 år, han besøger Danmark, og vi er meget stolte over at kunne lægge scene til et af hans efterhånden sjældne besøg i landet. Der er garanti for en magisk oplevelse i Egeskovs slotshave, når det enorme bagkatalog rulles ud fredag den 1. juni, og vi håber at kunne skråle med på legendariske numre som "Moondance", "Crazy Love", "Into The Mystic", "And It Stoned Me", "Have I Told You Lately", "Gloria", "Sweet Thing" og ikke mindst "Brown Eyed Girl", siger Ulrik Ørum-Petersen, musikprogramchef og direktør for Heartland Festival i en pressemeddelelse.

Ud over Van the Man præsenterer festivalen de tre danske artister Av Av Av, Søren Huss og When Saints Go Machine.

Genganger blandt de nye

Det er anden gang, den elektroniske trio Av Av Av, der består af Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad, besøger festivalen. Trioen udkommer senere i år med sit første fuldlængde studiealbum, der bliver en efterfølger til sidste års bastunge EP "Everything is true".

Søren Huss har til gengæld flere albummer på samvittigheden, og sidste år udgav han albummet "Midtlivsvisen", der hylder livets lysere side på det, han selv kalder en "en voksen plade til voksne mennesker".

Sidste år vendte også When Saints Go Machine tilbage på de danske musikscener. Bandet har i mellemtiden bevæget sig over i en mere eksperimenterende univers end på deres seneste udgivelse "Infinity Pool" fra 2013.

Med den nye offentliggørelse tæller musikprogrammet nu i alt 17 navne. I de kommende uger vil der blive føjet en række nye navne til programmet inden for progrannet både musik, kunst, samtaler og mad.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Heartland Festival: Mød legenden Günther Wallraff

Heartland Festival: Mød legenden Günther Wallraff

Nye navne på Heartland: Hør legenden Patti Smith ved Egeskov Slot

Nye navne på Heartland: Hør legenden Patti Smith ved Egeskov Slot

Rag'n'Bone Man tjekker ind på Heartland

Rag'n'Bone Man tjekker ind på Heartland