Vært vil tabe sig før liveshow


Vært vil tabe sig før liveshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Signe Muusmann blev overrasket, da hun blev tilbudt jobbet som vært på X Factor. Hun troede, hun var for tyk

Tv: Der er for meget flæsk på flankerne, hvis X Factor’s nye vært Signe Muusmann selv skal sige det. Men dellerne skal væk, før det går løs med liveshows, siger tv-værten til Femina i denne uge.

- Jeg har fået en personlig træner, så jeg forhåbentlig får tabt nogle af alle de her kilo, så jeg kan skrue mig ned i alle de labre kjoler. Det bliver da fantastisk, siger Signe Muusmann til bladet.

Signe Muusmann har afløst den åleslanke Lise Rønne som vært. Lise Rønne er blevet gravid og skal føde til marts, og derfor måtte hun melde afbud til den tredje version af talentshowet.

Signe Muusmann har fået overstået det med svangerskabet. For et halvt år siden fik hun nemlig lille Sylvester. Det kom som en overraskelse for Signe, at folkene bag X Factor hyrede hende så kort efter, at hun havde født. Det var tilbage i oktober, at det blev offentliggjort, at hun skulle være vært på showet.

- Det var da et kæmpe boost, at de gerne ville have mig med 25 ekstra kilo og det hele, når de kunne have valgt så mange andre, siger Signe Muusmann.

Signe Muusmann har tidligere gjort sig som radiovært på P3 og på Radio 100 FM. X Factor er første gang, hun styrer slagets gang foran kameraerne.

Også blandt dommerne er der nye ansigter. Sangerinden Pernille Rosendahl har afløst den gravide Lina Rafn, mens produceren Carsten Soul-shock Schack har afløst Thomas Blachman.

Vært vil tabe sig før liveshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce