Værksteder bliver i Badstuen

Sven H. G. Svensson glæder sig over, at han og maskinerne ikke skal flytte, men får lov at blive i Badstuen som hidtil.
Foto: John Fredy

Værksteder bliver i Badstuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husets to værksteder er lagt sammen og forbliver på Østre Stationsvej, når resten rykker til Kulturmaskinen

Badstuen som aktivitetshus i Odense er et overstået kapitel om et par uger.

Lige bortset fra metalværkstedet og træværkstedet, der forbliver på bastionen.

- Vi er fantastisk glade for, at der er gjort plads til os her, det er der mange brugere, der er lykkelige for, også selv om, vi får status som satellit-afdeling siger konstitueret afdelingsleder Sven H. G. Svensson.

- Efter fem ugers ombygning er vi klar til at genåbne i ny form, hvor træværkstedet nu er identisk med det tidligere maskin- og sliberum.

Gulv ikke stærkt nok

Det ville blive uoverskueligt dyrt at flytte maskinerne ind på Kulturmaskinens 1. eller 2. etage, hvor gulv og fundament er ikke af en støbning, der kan klare tunge maskiner.

Derfor er Kulturmaskinen glade for, at den nye ejer af huset, Henriette Hørlücks Internationale Skole, siger god for naboskabet. Indtil videre over en toårig periode.

Derimod rykker de andre værksteder med edb, video, tekstil, ler og smykker, der ikke har så tungt grej, ind på Kulturmaskinen - de skal stå klar mandag 3. november.

Først bruger, så leder

Sven H. G. Svensson, uddannet cykelsmed, var bruger af værkstedet i årevis, inden han blev leder og fik brug for sin viden og pædagogiske evner.

Han mener, at kombinationen af værksteder er funktionelt perfekt.

- Jeg glæder mig til, at være med til at skabe en god atmosfære blandt brugerne og jeg håber, at hjemmehåndværkere, bådejere, kolonihaveejere, hobbysmede- og snedkere samt bådejere og andre kreative sjæle dukker op igen - og bruger maskiner for en rund tyver. Personalet er parat til at tage imod og til at vejlede.

Lige ind fra gaden

Enhver, der har lyst til at arbejde med det her, kan droppe ind fra gaden og sætte sig selv i værk. Der bliver ny indgang til værkstederne fra baggården.

Værksteder bliver i Badstuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce