Posten fejrer Spotlights jubilæum og Kansas starter nyt event for upcoming bands

Mens spillestedet Kansas City åbner et helt nyt event Kansas Upcoming på lørdag, så har spillestedet Posten længe været i gang med at gøre noget for bands på vej frem. I morgen onsdag bryder Posten Spotlights dog lidt med de sædvanlige koncerter med upcoming bands, når konceptet fejrer et års fødselsdag på Posten.

Her spiller det hollandske band "A Polarid View", der blandt andet har været på turné, med de verdenskendte "The Naked & Famous". Med sig har de unge hollændere også gode råd til unge fynske bands med store drømme.

"A Polaroid View" vil før deres koncert afholde et foredrag, hvor de vil fortælle om deres kamp for at komme ud af øvelokalet og se en af sine sange stryge ind på Top 40 i Tyskland.

Posten Spotlights ser det som sin opgave at grave i undergrunden og finde det spændende talent. Give talentet en chance for at spille på scenen og få en stor oplevelse.

De to fynske bands "Caper Clowns" og "Killboy Runaway" har begge spillet på Posten Spotlights tidligere. På lørdag er de med til at skyde det nye initiativ Kansas Upcoming igang sammen med en stribe andre bands.

  • Byrne_Tommy_(2015)_004

    Af:

    Tommy er journalist på samfundsredaktionen og arbejder med stofområder som politik, sundhed og uddannelse. Han har tidligere arbejdet på erhvervsredaktionen og har også vikarieret som politisk reporter på Christiansborg. Tommy er gift (for anden gang), har to børn og bor mest i Odense men også på Langeland, hvor de har et fritidshus i Lohals.