Unik irsk stemme gæster dansk festival

Publikum på dette års Tønder Festival kan se frem til en koncert med den 46-årige sangerinde Sinead O'Connor. Den kontroversielle kunstner udkom med sit nyeste album sidste år. Her ses hun på scenen under Skanderborg Festival i 2007.
Foto: Polfoto/Gregers Tycho

Unik irsk stemme gæster dansk festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun blev berømt på sin fortolkning af et inderligt Prince-hit - nu lægger Sinéad O'Connor vejen forbi Tønder.

Der har ellers på det seneste været mange tegn på, at alt ikke er helt, som det skal være.

Sangerinden Sinéad O'Connor er i flere medier og på Twitter den seneste tid blevet udstillet som lidt af en særling - men det forhindrer ikke den letgenkendelige rock- og folkstemme i at være et af de absolutte topnavne på plakaten til årets Tønder Festival.

Det er ikke første gang, den katolskfødte sangerinde har været i mediernes søgelys. Allerede i 1992 gjorde hun sig bemærket, da hun rev et billede af daværende pave Johannes Paul II i stykker for rullende kameraer.

Den 46-årige sangerinde verdenskendt, da hun i 1990 udgav sin helt egen version af Princes kærlighedssang "Nothing Compares 2 U".

Siden er det blevet til i alt ni albums, hvor det seneste, "How About I Be Me (And You Be You)?", kom på gaden sidste år til store anmelderroser.

Festivalens kunstneriske leder Carsten Panduro er da også stolt af at kunne præsentere et så kendt navn i år.

- Det seneste album viser en stor kunstner, der går lige til sagens kerne i sine sange. Og publikum kan godt glæde sig - live er Sinéad O'Connor helt på toppen i øjeblikket, siger Carsten Panduro i en pressemeddelelse.

Publikum må selv vente og se, om der er paver med på scenen til sommer.

Unik irsk stemme gæster dansk festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce