Unge skal opfordres til at nørde


Unge skal opfordres til at nørde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Filmværksted vil landet rundt med sin "Nørdbussen" for at skabe dokumentarfilm for unge, der skal opmuntre dem til at forfølge deres drømme

Unge kulturskabere skal turde satse på deres drøm og interesse, og det vil en ny dokumentarfilm hjælpe dem med. Med tre millioner kroner i støtte fra Nordeafonden vil Odense Filmværksted skabe en dokumentarfilm, der sætter fokus på unge, der gik efter deres drøm og fangede den.

Odense Filmværksted vil i år køre rundt til 15 udvalgte byer i sin særligt indrettede "Nørdbussen". I hver by vil værkstedet producere tre kortfilm sammen med lokale "nørder", der brænder for deres interesse, og som har lyst til at dele den med andre. Efterfølgende skal alle kortfilm klippes sammen til Ungdomsfilmen " Nørd Livet - Dream out Loud".

Med i projektet vil også være lokale eller landskendte nørder, som har gjort deres drøm til en levevej og fundet meningen med livet.

Nicolas Hammer fra Odense Filmværksted fortæller om intentionen med at vise rollemodeller frem:

- Vi vil give unge modet til at følge deres hjerte og tro på sig selv. De skal vide, at de ikke er alene eller forkerte, når de ønsker at følge deres store passion - men at de tværtimod er en del af et større fællesskab. Filmen skal involvere unge på tværs af hele Danmark, så vi får en samlet ungdomsdokumentar om unges håb, drømme og vilje til at føre den ud i livet. Vi ønsker helt grundlæggende at hylde "nørden", der har fundet livsglæden ved at vælge sin egen vej i livet. "

De unge drømme kan indeholde alt fra musik, mad, surfing, lyrik, opfindelser, kemi, ballet, it, landbrug eller andet.

Unge skal opfordres til at nørde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce