Underholdende holdspil


Underholdende holdspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Team Fortress 2" blev oprindeligt udgivet som en del af "The Orange Box", men fordi spillet blev så populært, valgte Valve at udgive det for sig selv.

Ligesom i det gamle "Team Fortress Classic" kan man vælge mellem ni forskellige classes, bl.a. Heavy, Scout, Spy. Disse classes har hver deres unikke evne, styrke og svaghed. Hver class har tre forskellige våben, et hovedvåben, et sekundært våben og et nærkampsvåben.

"TF2" er udelukkende et online-spil, hvor man kan spille op til 36 sammen. Der er flere forskellige "mods", og det mest populære er "Capture the Flag". Det går ud på, at man skal finde modstanderens efterretningsmappe og føre den tilbage til ens egen base.

En meget vigtig del af spillet er også at arbejde sammen som et hold, da det ikke nytter meget, hvis hele holdet består af de langsomme classes.

Som sagt tidligere har hver class sin egen unikke evne, og der er brug for alle evner på et hold for at vinde. Det er med til at gøre "TF2" umådeligt sjovt, fordi man skal snakke sammen med sit hold om taktik og arbejde sammen. Det er også forholdsvis nemt at finde ud af, hvad de forskellige classes skal bruges til, og hvordan man spiller dem bedst muligt.

Lydsiden i spillet er utroligt underholdende. De forskellige personer har deres egne tag-lines, og man kan næsten ikke lade være med at trække på smilebåndet, når Heavy griner lykkeligt, mens han smadrer alt omkring sig. Alle våbnene lyder også så herlige, når man trykker på aftrækkeren, at man får lyst til at gøre det igen og igen. Grafikken er også superfed. Ud over at være detaljeret er den klassiske first-person grafik blandet med en tegnefilms-stil, som er med til at gøre spillet endnu mere underholdende.

"Team Fortress 2" er et virkeligt underholdende spil, og selvom der endnu ikke er så mange baner at vælge imellem, kan det frarøve en mange timer. Hvis man bliver dræbt flere gange af den samme person, får alle andre af vide ,at man får sparket røv af vedkommende, og så er det med at tage hævn, så de andre kan se, at man ikke er så dårlig alligevel. Det er også en af de mange ting, der er med til, at man bliver ved med at spille de gode spil, "TF2" er.

Underholdende holdspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce