Tysk sopran synger i Svendborg

Den tyske sopran Christina Landshamer holder den ene af kun to danske koncerter i Svendborg.

Tysk sopran synger i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver Svendborg Kammermusikforening, som præsenterer koncerten på Fyn.

Den prisvindende tyske sopran Christina Landshamer kommer til Danmark for sammen med Ensemble MidtVest at give klassiske koncerter med bl.a. Gabriel Fauré og Arnold Schönberg på programmet.

Der bliver to koncerter. Den første er på Holstebro Kunstmuseum 19. september. 20. september er det fynboernes tur til at opleve Christina Landshamer. Hun giver koncert i Borgerforeningens Guldsal i Svendborg, præsenteret af Svendborg Kammermusikforening.

Christina Landshamer er født i München, hvor hun studerede hos Angelica Vogel og Konrad Richter. Hun debuterede på Statsoper Unter den Linden i Berlin og har senere optrådt i Amsterdam og andre af Europas operahuse. I 2013 optrådte Christina Landshamer som gæst på Ensemble MidtVests kammermusikfestival. Samarbejdet fortsætter i år med koncerter i Tyskland, USA og de to i Danmark.

I Svendborg søndag den 20. september synger Christina Landshamer bl.a. Schönbergs Strygekvartet nr. 2, Faurés sangcyklus "La bonne chanson" for sopran, strygekvartet og klaver. På programmet står også den nulevende komponist Peter Bruuns klaverkvartet "Perletåredråber" og Heitor Villa-Lobos "Bachiana Brasileira".

Borgerforeningen, Svendborg kl. 19.30.

Tysk sopran synger i Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce