Tysk ros til "Ørnen"


Tysk ros til "Ørnen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag er traditionelt den store krimiaften på de tyske public service tv-stationer, og står det til de tyske anmeldere, bør rigtig mange tyske seere følge med de næste tre søndage, når den tyske kanal ZDF sender en synkroniseret udgave af DR's dramasucces "Ørnen", der på tysk har fået tilnavnet "Forbrydelsens spor".

Svenske kommissærer som Wallander og Beck har allerede en stor fanskare blandt tv-publikummet i Tyskland, og det samme kan blive tilfældet for dansk-islandske Hallgrim Hallgrimsson i Jens Albinus' skikkelse, mener de tyske medier.

Ifølge nyhedsmagasinet Der Spiegel er "Der Adler" en medrivende krimi, der byder på spektakulære billeder, flot musik og skuespillere, der "ser lige så godt ud, som stjernerne i en californisk sæbeopera". Uanset de danske skuespilleres udseende mener Spiegel, at fans af den traditionelle krimirække "Gerningsstedet" på den konkurrerende tv-station ARD vil opleve "Ørnen" som en "tveægget fornøjelse": - De vil være begejstrede og efterfølgende ikke længere tilfredse med det tyske produkt.

I Stern er "Ørnen" udnævnt som dagens tip til tv-seerne, og der uddeles især roser til Albinus' præstation i det, der betegnes som en noget glat krimihandling og lige lovligt veldesignede skuepladser.

Tysk ros til "Ørnen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce