Tv-vært jubler over Oscar-succes

Hans Pilgaard bliver vært, når TV 2 dækker Oscar-showet til marts.
Foto: Henning Hjorth/POLFOTO

Tv-vært jubler over Oscar-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske film i Oscar-kapløbet banker spændingsniveauet helt i top forud for Oscarshowet næste måned. Hans Pilgaard glæder sig til at dække prisfesten.

Tv-vært Hans Pilgaard glæder sig vildt og voldsomt til natten mellem den 7. og 8. marts. Her skal han nemlig være vært på TV 2's dækning af Oscar-showet fra Hollywood.

Ikke mindst jubler Hans Pilgaard over, at tre danske film er nomineret til at modtage en af de gyldne statuetter. Det gør aftenen meget mere spændende.

- Det er da klart sjovere, at Danmark er repræsenteret i år. Det bliver jo også sjovere at se VM i fodbold til sommer, fordi Danmark er med, siger den folkekære studievært.

Instruktør Lone Scherfigs film "An Education" er nomineret i tre kategorier. Blandt andet i superkategorien for bedste film. Det er første gang, at en dansk instruktør optræder i den kategori.

- Jeg synes, at filmen har vundet bare ved at blive nomineret. Det kan godt være, at Lone Scherfig ikke vinder, men nomineringen er en sejr i sig selv, siger Hans Pilgaard.

Ud over Lone Scherfigs film er instruktør Anders Østergaards dokumentarfilm "Burma VJ" også nomineret. Det samme er Joachim Backs kortfilm "The New Tenants".

Hans Pilgaard har endnu ikke fået set alle de film, der kommer til at dyste om Oscarstatuetterne i Hollywoods Kodak Theatre. Han har dog set favoritfilmen "Avatar", der kan spolere Lone Scherfigs vinderchancer.

- Jeg tror, det bliver svært at undgå en film, der har tjent over to milliarder dollar ind. Den er jo skelsættende blandt andet for sin teknik. Men jeg vil ikke gætte på noget, før jeg har set alle filmene, siger Hans Pilgaard.

Studieværten står i øvrigt foran at skulle flytte fra Danmark. Han og ægtefællen, Henrik Torp, rykker nemlig til London midt i februar.

Henrik Torp er stylist og har fået job hos Sky Entertainment, og Pilgaard flytter med til lejligheden i Soho. Han bliver dog ved med at være vært på "Hvem vil være millionær".

Tv-vært jubler over Oscar-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce