Tv-stjerne blev hundemenneske på trods

Tv-personligheden Bubber har aldrig været dyremenneske. Alligevel lykkes det hans kone at få en hund inden for families vægge.
Foto: Polfoto/Linda Johansen

Tv-stjerne blev hundemenneske på trods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han har aldrig været vild med dyr, men konens begejstring fik Bubber til at lukke hunde ind i sit liv.

De fleste kender tv-værten Bubber som en imødekommende og sympatisk mand, der er åben over for alle mennesker.

Det samme kan tilsyneladende ikke siges om den 48-årige tv-personligheds forhold til dyr - og slet ikke til hunde, fortæller han til magasinet Vi med Hund.

- Jeg har aldrig været bange for hunde, vi har altid haft hund, men jeg forstår dem bare ikke. Jeg forstår ikke deres sprog og signaler, og dyr har aldrig sagt mig så meget, fortæller Bubber.

Alligevel er det lykkedes konen, sygeplejersken og skuespillerinden Christina Ibsen Meyer, at få sneget ikke mindre end to hunde ind i det familieliv, de to har haft siden 1991.

Først var det newfoundlænderen Numse.

- Mange dedikerede hundemennesker blev nærmest stødt over, at vi havde kaldt vores hund for Numse, men det var, fordi man ikke kunne se forskel på for og bag, da han var babyhund. Og så fordi numse er et ret nuttet ord, siger den folkekære tv-vært.

Da Numse døde efter 12 år, gik der ikke mere end nogle få år, før konen og børnene manglede en ny hund i deres liv. Det blev til Balou, der er en blød blanding af hunderacerne puddel og cairn terrier.

- Han er jo glad, det kan jeg godt se, og fordi han er vores, kan jeg jo også rigtigt godt lide ham, men det var IKKE mig, der ville, forklarer Bubber.

Da Bubber selv var barn, nåede familien at være hundeejere i et døgn. Hans mor anede nemlig ikke, hvad man skulle stille op med sådan et dyr.

Tv-stjerne blev hundemenneske på trods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce