Tv-stjerne: Ingen gider være Oscarvært

Den 55-årige skuespiller Alec Baldwin kan ikke se, hvem der skal være næste års Oscar-vært - for der er ingen, der gider.
Foto: AP/Polfoto

Tv-stjerne: Ingen gider være Oscarvært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver en kamp at finde næste års Oscarvært, mener den tidligere vært Alec Baldwin.

Det er ikke nogen nem tjans at være vært for det amerikanske filmakademis årlige Oscar-uddelinger. De seneste år er rækken af værter blevet udsat for en stadig stigende kritik.

Det får ifølge skuespilleren Alec Baldwin, der var vært sammen med komiker Steve Martin i 2009, Hollywoods mange stjerner til at søge væk fra værtsrollen.

- Alle, der har været vært de seneste år, er blevet korsfæstet, så de får ikke hverken en særligt talentfuld eller speciel person til at tage den chance længere, siger han til The Hollywood Reporter.

Ifølge den 55-årige skuespiller er lønnen heller ikke noget at råbe hurra for.

- De giver dig ingen penge for det. Oscar-uddelingen betaler dig i småpenge. Det hele handler om æren ved at hylde filmpræstationer. Jeg er ved at dø i spænding over, hvem de får til det næste år. De bliver nødt til at grave en eller anden op af en kirkegård, siger han.

Nogle af de værtskaber, der i høj grad har fået kritikernes skarpe blyanter at føle, var skuespillerne James Franco og Anne Hathaway - de var for kedelige, lød kritikken.

Omvendt var dette års vært, komiker Seth MacFarlane i vælten, da hans optræden tilsyneladende havde lidt for meget kant.

Baldwin indrømmer dog, at hvis han blev tvunget til at pege på en kommende Oscarvært, ville hans valg falde på talkshowværten Ellen DeGeneres.

Tv-stjerne: Ingen gider være Oscarvært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce