Tropisk duft fra slangerne


Tropisk duft fra slangerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

langeland: Big Fat Snake på caribiske Tobago og fynske Langeland
"More Fire", hedder deres nye album, men det har intet med brand at gøre udover den, som cd'en kunne tænkes at tænde i tilhængernes hjerter.

Titlen hentyder derimod til den måde befolkningen på den caribiske ø Tobago hilser hinanden på. De trykker knytnæver og siger: More fire.

Og det syntes de rockende slanger kunne tydes på mange måder, bl.a. hentyde til lejrbålsstemning men også ses i forlængelse af deres tidligere album med titlen "Flames".

Rock og pop

De kalder selv deres nye cd for en rock/pop-plade, og de fleste numre er altså indspillet på en caribisk badestrand med bølgeskvulp og frugter, der styrtede ned på bliktage, som eksotiske input på lydsiden.

Men hvorfor lige Tobago.

- Fordi Peter Viskinde har været på ferie derovre, så han kunne fortælle, hvor fedt der er. Og vi trængte altså til at komme hjemmefra og ud af studiet, siger sangeren og guitaristen Anders Blichfeldt før Big Fat Snake gik på scenen på Langelandsfestivalen i aftes.

Så gruppen hankede op i lydgearet, den bærbare computer og instrumenterne og indlogerede sig i en hytte tæt på strandkanten.

- Det meste af materialet havde vi lavet hjemmefra, og der er vel kun et enkelt nummer på cd'en, der er sådan lidt Tobago-agtig, siger Blichfeldt, og det er der ikke ændret på efter hjemkomsten.

Udsolgt turné

Big Fat Snake var på turné i foråret, hvor spillestederne var fuldstændig udsolgte, og til november begynder de på en ny turné, der bringer dem til hovedstaden og de store provinsbyer inklusive Odense for at promovere den nye cd.

- På de Grønne Koncerter har vi spillet to numre fra cd'en, og de blev altså rigtig godt modtaget.

- Vi kunne aldrig drømme om at spille eksempelvis fem nye numre før pladen er udkommet. Og i aften spiller vi sandsynligvis kun et enkelt nyt, siger Anders Blichfeldt.

Bandet er naturligvis spændt på, hvordan modtagelsen bliver, men de har selv en rigtig god fornemmelse, så med lidt held har de to plader i Top 20 til efteråret.

Stadig på Top 20

- "One night of Sin" ligger nemlig stadig på Top-20, og den har solgt i ca. 120.000 eksemplarer, siger Peter Viskinde, mens han sidder back-stage med fødderne i sandet og omgivet af palmer.

Langeland er muligvis ikke Tobago, men det er tæt på.

Tropisk duft fra slangerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce