Fagbøger

Bøger: Soldaterlivet fylder også i fagbogstakken. "Piratjæger" af Henrik Monggaard Christensen, kaptajnløjtnant, og Søren Baastrup, journalist, fortæller historien om danske marinesoldaters kamp mod pirater ved Afrikas Horn og om Monggaard Christensens eget liv, som han til sidst var ved at miste grebet om. Udkommet på People's Press.

"Crazy Coy" af kompagnichef Eskil Berger fortæller bl.a. historien om 157 soldater fra Livgarden, der i 2010-11 var indsat som forreste enhed i Afghanistan. Soldaterne, der kom fra Charlie-kompagniet, blev kendt som Crazy Coy. Også udkommet på People's Press."

General David H. Patraeus, der kaldes for en af de mest betydningsfulde generaler i nyere amerikansk historie, er hovedperson i biografien "I nationens tjeneste", som er skrevet af cand.mag i amerikanske studier og udenrigsredaktør på Kongressen.com, Philip Chr. Ulrich. Bogen, der tager os med fra Vietnam til Islamisk Stat, er udkommet på Syddansk Universitetsforlag.(ahy)

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.