Træt af at sprænge biler i luften

Instruktør og stuntmand Lasse Spang Olsen er træt af at sprænge biler i luften. I stedet instruerer han lige nu sin første romantiske komedie.

Træt af at sprænge biler i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Spang Olsen er kendt for sine actionfilm. Nu prøver han kræfter med kærligheden

Der findes meget få Lasse Spang Olsen-film, om nogle overhovedet, hvor der ikke bliver sprængt et eller andet i luften. Filminstruktøren og stuntmanden har lavet stribevis af actionkomedier "I Kina spiser de hunde" og "Den Sorte Madonna". Men med hans nye film, "Ingen planer om kærlighed", kommer der også til at stå romantisk komedie på cv'et.

- Jeg har sprængt min andel biler i luften. Jeg er træt af at lave actionfilm, konstaterer Lasse Spang Olsen.

Når han laver film med stunt i, bruger han typisk en uge på kun at lave stunts. Nu kan han bruge al tiden på skuespillerne.

- Jeg har mere tid til snakkescenerne, og det er vidunderligt, siger instruktøren.

Stunt er livsfarligt

Han synes ikke længere, det er sjovt at lave stunts på film.

- Man bliver presset og nervøs, for det er jo farligt. Vi lavede nogle livsfarlige ting i blandt andet "Den Sorte Madonna", og jeg har ikke lyst til at have ansvaret for, at nogen bliver slået ihjel.

Hans nye film har blandt andet svenske Tuva Novotny i hovedrollen. Hun var også med i "Den Sorte Madonna", men her holder lighedspunkterne op. I "Ingen planer om kærlighed" er stuntsene fjernet, der skruet op for kærligheden og ned for humoren.

- Hvis det er rigtigt sjovt, er det ikke rørende og virkelighedstro. Så den her film er ikke ligeså crazy som de andre, fortæller Lasse Spang Olsen, der er træt af at blive sat i bås.

- Nogle mener, at når man laver stunts, kan man ikke lave andre ting. Det kan da godt være, jeg ikke kan lave andre ting, men det er ikke, fordi jeg laver stunts.

Træt af at sprænge biler i luften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce