Tori Spelling taber 20 kilo


Tori Spelling taber 20 kilo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollywood-ikonet Tori Spelling har tabt 20 kilo, siden hun fødte sit fjerde barn i august sidste år.

Den tidligere Beverly Hills-stjerne Tori Spelling har smidt de ekstra kilo, hun tog på, da hun var gravid med sit fjerde barn, Finn Davey. De skriver Female First.

- Jeg er rigtig glad, som det er nu. Jeg synes, min mave er flot nu, siger skuespillerinde efter vægttabet på over 20 kilo.

Tori Spelling har spillet med i flere film og tv-serier, men er bedst kendt i rollen som den jomfruelige Donna Martin i tv-serien "Beverly Hills 90210".

Den 39-årige skuespillerindes vægtforøgelse kom under en meget kompliceret graviditet, hvor hun røg ind og ud af hospitalet flere gange.

20 uger inde i graviditeten med Finn Davey blev hun nemlig diagnosticeret med den potentielt farlige sygdom Placenta Prævia. Tilstanden betyder, at moderkagen dækker livmorhalsen og kan forårsage indre blødninger.

- Min vægt var det sidste, jeg tænkte på, siger skuespillerinden, der efter den traumatiske graviditet blev mor til en sund og rask dreng i august sidste år.

Hollywood-ikonet har i forvejen tre børn med sin mand, Dean McDermott. Liam Aaron på fem, Stella Doreen på fire og Hattie Margaret på 19 måneder.

Tori Spelling taber 20 kilo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce