Et billede af superstjernen, taget af den berømte fotograf David LaChapelle, kommer nu til salg på auktion.

En heldig køber kan nu blive indehaver af et fotografi af Angelina Jolie, der sættes på auktion i auktionshuset Christie i London i næste måned.

Men billedet er ikke et helt normalt portræt af den 37-årige superstjerne.

Der er tale om et foto taget i 2001 af den berømte, amerikanske fotograf David LaChapelle, der ikke har været offentliggjort før nu.

Fotografiet viser en topløs Angelina Jolie, der poserer med en hvid hest, der "kysser" hende på brystet. På billedet ses også den 37-årige skuespillerindes mange tatoveringer, blandt andet navnet på hendes eksmand Billy Bob Thornton, som i dag er fjernet.

Fotografiet bliver solgt som led i en større fotoauktion "The Wild Side of Photography" og anslås at have en værdi mellem 25.000 og 35.000 britiske pund - 220.000-300.000 kroner - ifølge det britiske medie Daily Mail.

David LaChapelle er kendt for at have fotograferet en række Hollywood-stjerner, blandt andet Eminem og Britney Spears, i excentriske situationer og set-ups.

På auktionen sættes der også fotografier til salg fra andre kendte navne som New York-fotografen Steven Klein samt de afdøde fotografer Helmut Newton og Henri Cartier-Bresson.

Se billedet her:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2309383/Topless-picture-Angelina-Jolie-horsing-photographer-David-LaChapelle-expected-raise-35-000-Christies-auction.html