Bøger

Bøger: En krage er ikke blot en krage, hvis man skal tro tyske Cord Riechelmann, som har skrevet en smuk, lille bog om fuglen med titlen "Kragen". Bogen er fyldt med smukke - både nye og gamle illustrationer - af fuglen, som den ser ud rundt om i verden, hvor den også kaldes for eksempelvis ravn og skade. Der er også små kort over hvor på kloden, man finder udgaver af fuglen, og teksten er i både munter og hyggelig stil og trækker tråde til historiefortælling, landskaber og oplevelser med kragen. Udkommet på Vandkunsten.

Fra fjer til firbenede. "Vidunderlige heste" er en coffeetable-bog fra Gyldendal proppet med smukke hestebilleder af forskellige racer og deres funktioner - både historiske set og i dag. Bogen er skrevet af Charlotte A.E. Glahn. (ahy)

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.