Scene: Med 13 uger til premieren på Kerteminderevyen er brikkerne først ved at falde på plads. Det overordnede tema er Robin Hood, men selv om enkelte tekster er leveret, er det for tidligt at afsløre hvem, der skal gøres kærligt grin med til sommer.

Nye på holdet er en præstedatter fra Nordfyn og en nordmand med en fortid som chef på Aalborg Teater.

Instruktøren Geir Sveaass har i sit lange teaterliv beskæftiget sig med snart sagt alle former for dramatik, kabaret og musical, men revy har han ikke tidligere instrueret:

- Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle sige ja, da Mads Nørby kontaktede mig, for i mine øjne er Kerteminderevyen landets dristigste og sjoveste revy.

Christiane Bjørg Nielsen behøvede heller ikke betænkningstid, og dog, for Mads Nørby inviterede hende for flere år siden, hvor hun takkede nej til en plads i revyen på Tornøes Hotel:

- Om det var berøringsangst eller andre opgaver, der fik mig til at sige nej, kan jeg ikke huske. Men nu er jeg helt klar til at tage imod udfordringen. Jeg har tidligere lavet revyagtige ting, men Kerteminderevyen er den ægte vare, så jeg forlader den sikre grund og kaster mig ud i opgaven.

På scenen får Christiane Bjørg Nielsen følgeskab af skuespillerne Kim Hammelsvang, Farshad Kholghi og Trine Gadeberg samt kapelmester Peter Bom. De er alle gengangere fra successæsonen 2016, hvor Kerteminderevyen både blev kåret til Årets revy af Revyernes Revy og af Charlies Revygalla.

Læs mere om Kerteminderevyen på Kertemindesiderne i dag og på kultursiderne onsdag.

 

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Kulturredaktør på Fyens Stiftstidende & Fyns Amts Avis fra 2012. Stofområder: scenekunst og klassisk musik. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus 1992. Fastansat på Fyens Stiftstidende fra 1994. Sidder i bestyrelsen for Fynske Mediers medarbejderforening. Til marts 2015 medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Medlem af Reumert Juryen fra 2014. Gift og bosat i Odense-forstaden Snestrup.