Tjek kulturen på nettet

På www.aos.dk kan du [Bloed retur]finde kulturelle begivenheder og underholdningstilbud [Bloed retur]i Region Syddanmark.

Tjek kulturen på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På den nye hjemmeside www.aos.dk kan du se, hvad du kan bruge din weekend på, hvis du er på jagt efter kulturelle tilbud

Hvor er der stadig mulighed for at se filmen "Mænd der hader kvinder", eller hvad byder Odense på af koncerter i dag?

I denne uge var der premiere på den nye kulturportal www.aos.dk.

Forkortelsen står for Alt Om Syddanmark, og som ordene indikerer, er det en oversigt over alle de aktiviteter, der er i den syddanske region.

Det vil sige, at hvis du leder efter et godt sted at spise eller er i humør til at høre jazz, kan du få hjælp ved at gå ind på aos.dk, hvor du også kan læse nyheder og foromtaler.

- Det er ment som et opslagsværk eller en kalender, hvor du søger efter det, du leder efter, siger Peter Bergman, der er onlineredaktør i Digitale Medier, der hører under Fynske Medier.

Seks medier i samarbejde

Aos.dk er et samarbejde mellem dagbladene Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, JydskeVestkysten og Vejle Amts Folkeblad samt de regionale tv-stationer TV 2/Fyn og TV Syd.

Dermed er der garanti for, at der er begivenheder og arrangementer fra hele regionen og ikke kun de store byer.

- Der er ingen andre end os, der kommer ud i alle krogene, forklarer Peter Bergman.

Han fremhæver, at man kan søge geografisk efter det, man leder efter.

Vil man se en oversigt over alle monumenter på Fyn, dukker der et kort op over alle monumenter i det fynske område, og så kan man klikke sig ind på det, man er interesseret i at vide mere om.

Skriv din egen anmeldelse

Peter Bergman kalder aos.dk for brugernes hjemmeside, for det er muligt at komme med sin mening om for eksempel maden og servicen på den restaurant, man spiste på aftenen før.

- Ud over Fyens Stiftstidendes egne professionelle anmeldelser kan man give sit eget besyv med. På den måde vil der over tid være en base af ytringer på aos.dk, siger Peter Bergman.

Siden premieren i tirsdags er det strømmet ind med anmeldelser fra brugerne, og onlineredaktøren opfordrer alle til at deltage i debatten.

- Vi kan se, at folk er kommet godt i gang med at lave anmeldelser, og det giver en ekstra dynamik, når der kommer to sider af samme sag, siger Peter Bergman.

Tjek kulturen på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce