Tinderbox-arrangør: Vi lader os inspirere af ønskerne

Ole Dreyer fra Tinderbox modtog ønskelisten fra brugerne af fyens.dk og lovede, at festivalen vil lade sig inspirere - dog ikke kun af top 10.
Foto: Yilmaz Polat

Tinderbox-arrangør: Vi lader os inspirere af ønskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men arrangørerne af Tinderbox peger samtidig på, at festivalen ikke skal konkurrere med Roskilde Festival og Northside i forhold til rocken.

Rock kom ind på en soleklar førsteplads, da fyens.dk spurgte brugerne om, hvilken genre de helst så mere af på programmet til musikfestivalen Tinderbox.

Men selvom Ole Dreyer fra Tinderbox lover, at der vil komme flere rock-navne på plakaten, understreger han i samme åndedrag, at festivalen ikke vil gå i konkurrence med Roskilde Festival og Northside om at blive bedst til rock.

- Selvfølgelig kommer der noget mere rock. Det kommer der allerede, når vi onsdag eller torsdag er klar til at offentliggøre flere navne. Samtidig vil jeg dog også gerne sige, at vi kommer til at præsentere musik inden for alle de fire-fem overordnede genrer. Vi har aldrig sagt, at vi ville være en rockfestival. Vi er en bred musikfestival. Vi er ikke bange for rock, men vi er heller ikke bange for pop. Vi har i Danmark en række festivaler, som fokuserer meget på rock - Roskilde og Northside blandt andet. Dem skal vi ikke gå i bedene på. Vi skal være noget andet., siger Ole Dreyer, der vil lade sig inspirere af ønskelisten fra fyens.dk.

- Det kan give os nogle gode idéer. Vi vil kigge listen igennem og lade os inspirere.

Ole Dreyer, pressechef for Tinderbox
Ole Dreyer, pressechef for Tinderbox
Foto: Yilmaz Polat

Ingen navne fra top 10

På toppen af ønskelisten fra fyens.dk's brugere står navne som Foo Fighters, Coldplay, Metallica, Depeche Mode og rapperen Kanye West.

- Det er jo nogle kæmpestore navne, der er på denne her liste. Men det er ikke sådan, at vi bliver afskrækkede. Du skal huske på, at vi har et ligeså stort musikbudget som Roskilde Festival. Så vi har budgettet. Det er ikke nogen af dem, der ligger uden for det vi gerne vil. Men det er også nogle navne, som der nok realistisk set kun er plads til én af på en festival og et navn som Robbie Williams er jo også deroppe af, siger Ole Dreyer, der samtidig peger på, at der efter hans viden ikke er aftaler på vej med nogle af navnene fra top 10, der også inkluderer Ed Sheeran, Rammstein, U2, AC/DC og danske Volbeat.

- Men det ser anderledes ud, når vi bevæger os længere ned på listen, siger Ole Dreyer uden at afsløre noget om, hvem Tinderbox præsenterer i de kommende dage eller videre frem.

Tinderbox-arrangør: Vi lader os inspirere af ønskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce