Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Tina Dickow


Tina Dickow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sanger og sangskriver. Født 14. oktober 1977 i Åbyhøj ved Århus.

Diskografi: Fuel (2001)

- Notes (2003)

- Far (EP, 2004)

- In The Red (2005)

- Count To Ten (2007)

Priser: Vandt i 2004 musikkritikernes pris, Steppeulven, for bedste komponist

Vandt i 2004 en Danish Music Award for bedste sangskriver

Vandt i 2006 en Danish Music Award for bedste sangerinde

Vandt i 2006 Danmarks Radios P3 Pris (ritzau)

Tina Dickow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.