Blå bog
Sanger og sangskriver. Født 14. oktober 1977 i Åbyhøj ved Århus.

Diskografi: Fuel (2001)

- Notes (2003)

- Far (EP, 2004)

- In The Red (2005)

- Count To Ten (2007)

Priser: Vandt i 2004 musikkritikernes pris, Steppeulven, for bedste komponist

Vandt i 2004 en Danish Music Award for bedste sangskriver

Vandt i 2006 en Danish Music Award for bedste sangerinde

Vandt i 2006 Danmarks Radios P3 Pris (ritzau)

Mere om emnet

Se alle

Kronprinsparrets Kulturpris

Royal hæder til sang- lærke fra Århus

Royal kulturpris og ros til Tina Dickow

Royal kulturpris og ros til Tina Dickow