Til månen med ulv og ræv


Til månen med ulv og ræv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulven Lope de Villalobos og ræven Don Armando Maupertuis, der har en fortid som opblæste skuespillere, er hovedpersonerne i serien "Med Kappe og Kårde". I det sjette album "Luna Incognita" er de to ufrivilligt morsomme herrer på eventyr i stor stil. Sammen med et par fruentimmere er de draget mod månen. Den ondskabsfulde kaptajn Mendoza er dog lige i hælene på dem i sit eget stjerneskib, opildnet af skrøner om uhyre store mængder guld på månen.

"Med Kappe og Kårde" er en velfortalt fabel skabt af Ayroles og Masbou. Serien overrasker og fornøjer med sin ligefremme stil, humor og mange detaljer.

Det er for eksempel en perle, når de to selvoppustede helte kæmper sig gennem såvel stegende ørken som moskitobefængt sump på ryggen af to vrangvillige ænder, for derefter endelig at komme frem til et sted, hvor de kan bytte til et par hurtige heste. De gnider sig selvtilfredse i hænderne, mens de rider afsted. Men hvad de ikke ser er, at ænderne drager videre med nye passagerer på ryggen. Drager videre, som vi flyver videre.

Serien skæmmes dog som så mange album i disse år en smule af tekstningsfejl, der kunne tyde på, at arbejdet er udført af ikke dansktalende tekstere. Kaare Gotfredsen

Til månen med ulv og ræv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce