Til globryllup med det hele

DR1 med Reimer Bo i spidsen var placeret langt væk fra alting og ikke mindst fra folket ved gårsdagens kongelige bryllup, og tabte kampen om seerne.
Foto: Kim Agersten, polfoto

Til globryllup med det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV2's dækning af det prinselige bryllup vandt på folkelighed, hvor DR tabte

I går var dagen, hvor damefrisørsalonerne var tomme, mens herrefrisørerne havde fuldt hus.

Ingen behøver at spørge hvorfor. Alle ved, at bryllupper - ja, det er for damer. Og et prinsebryllup i Møgeltønder på en solskinsdag, hvor der er udsigt til silkekjoler, perlediademer og højt hår - det er bare det bedste.

Hvad havde gårsdagens to største danske kanaler så at byde damerne - bortset fra at overbyde hinanden i dækning af samme begivenhed:

Globryllup. Et fedt globryllup. Men serveret på helt forskellige måder. DR1 kedeligt. TV2 folkeligt.
Med en folkelig og mere end otte timer lang dækning af årets bryllup vandt TV2 i går kampen om dækningen af årets bryllup. Jes Dorph-Petersen og Natasja Crone styrede slaget med hård hånd.
Med en folkelig og mere end otte timer lang dækning af årets bryllup vandt TV2 i går kampen om dækningen af årets bryllup. Jes Dorph-Petersen og Natasja Crone styrede slaget med hård hånd.
Foto: Kim Agersten, POLFOTO

Hensat til nytårsaften

DR1 indledte deres otte timer lange dækning med en genudsendelse af Jarl Friis Mikkelsen spørgelegen "aHA! Royal '08".

Jamen undskyld? Jeg troede et øjeblik, jeg var hensat til min egen nytårsaften.

Gab. Og mere gab blev det også, da helikopteren kl. 12 fløj mig ned i hovedet på Reimer Bo Christensen. Som sad i et telt, der så ud, som om det med vilje var placeret i den fjerneste ende af Møgeltønderparken. Langt væk fra al ting - og i hvert fald langt væk fra folket.

Kun få defilerede forbi. Men det var nok, fordi de alle sammen var henne i TV2-teltet.

Gode campingværter

Her var der gang i løjerne. Og det havde der været med direkte udsendelse lige fra kl. 10. Kun afbrudt af nyheder og sporten og reklamer. Og reklamer.

Men pyt.

Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen regerede under teltdugen som perfekte campingværter. De så kun tomme ud i øjnene, når de troede, vi ikke så dem.

De havde selvfølgelig bl.a. besøg af vores allesammens Ulla Badulla Therkelsen, som kan svare kækt på alt fra krigen i Irak til prinsessen fra Frankrig, og når hun talte for længe, ja så delte skærmfeltet sig, så jeg både kunne se Ulla Badulla og folkevandringen op og ned ad Møgeltønders gade.

Jeg var også til stangspring i marsken og fik at vide, hvordan brudens lille skødehund ved navn Apple blev friseret - måske for den er en Bischon Frisée ...?

Nå, men TV2 gik lige ind i mit varmt bankende globrylluphjerte. Også fordi jeg både kunne sende sms-lykønskninger og senere se den som båndet sløjfe nederst på min skærm. Og fordi jeg ydermere sammen med alle andre seere var meddommer i konkurrencen om, hvem af tre kommende brude var den kønneste.

Ikke flere globryllupper

Jamen - kan jeg som seer ønske mig mere?

Tjaeeee - det skulle da lige være, at Joachim og Marie, når først de har sagt ja til hinanden i Møgeltønder kirke, får statistikken for skilsmisser til at falde.

Det er nemlig ikke sikkert, jeg gider hoppe på endnu et tv-glo-bryllup med udgangspunkt i Møgeltønder.

Eneste lyspunkt skulle i så fald være, at DR1 til den tid måske så er holdt op med at gå TV2 i bedene.

Sikke en masse penge, DR1 kan spare - og sikke mange nye journalister, de så kan ansætte af dem, de lige har måttet fyre.

Til globryllup med det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce