Tiger Woods spiller videre på computeren

Mens sponsorerne er flygtet skrigende væk fra den skandaleramte golfstjerne Tiger Woods, er spiludvikleren EA Sports, der hører under Electronic Arts, indstillet på at lade den detroniserede golfkonge sælge sine golfspil - i hvert fald indtil videre.
Foto: AP/POLFOTO

Tiger Woods spiller videre på computeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I modsætning til en lang række sponsorer vælger spilgiganten EA Sports indtil videre at fortsætte samarbejdet med skandaleramte Tiger Woods.

I virkeligheden verden har den skandaleramte amerikanske golfspiller Tiger Woods stillet de blankpolerede golfsko på hylden på ubestemt tid. Men i computerspillenes elektroniske univers svinger den 34-årige verdensstjerne lystigt videre med golfkøllen.

Spiludvikleren EA Sports meddelte mandag, at firmaet indtil videre trodser sponsorernes afvisning af Woods og lader ham lægge navn og ansigt til spillet "Tiger Woods PGA Tour Online", der udkommer i en testversion på nettet senere på måneden. Præsidenten for EA Sports, Peter Moore, udtaler ifølge nyhedsbureauet AP, at Tiger Woods "stadig er en af de største atleter i historien" på trods af sine "fejltagelser".

Siden sagerne om Tiger Woods' utroskab tog fart, har firmaer som teleselskabet AT&T, urproducenten Tag Heuer, konsulentfirmaet Accenture, læskedrikfirmaet Gatorade og barberproducenten Gillette enten stoppet kampagner eller helt stoppet sponsorater med Woods. Hovedparten af den detroniserede golfspillers årlige indtægt på cirka en halv milliard kroner kom fra sponsorer.

EA Sports har alene i USA tjent, hvad der svarer til lige under 3,5 milliarder kroner på sit mere end ti år lange partnerskab med Tiger Woods. Hvorvidt samarbejdet fortsætter efter udgivelsen af "Tiger Woods PGA Tour Online", ønsker spilgigantens direktør ikke at udtale sig om.

Tiger Woods spiller videre på computeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce