Teatersæsonen i Korinth Kulturhus

Pauli Ryberg og Mikkel Reenberg i Teater Får 302s forestilling" Ritualet", som Teatret i Midten i Korinth åbner sæsonen med.

Teatersæsonen i Korinth Kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Teatret i Midten" har både kabaret, Beatles og Gertrude Stein på plakaten

3. oktober begynder Faaborg Midtfyns Teaterforening eller "Teatret i Midten" den ny sæson. I Korinth Kulturhus er første forestilling "Får302"s syrede Ingmar Bergman-komedie "Ritualet". Det er første gang et teater har fået lov at sætte den tidligere Bergmann-tv-film op som teater. Tre skuespillere i et ikke nærmere bestemt land bliver stillet for en dommer for at have udført et grænseløst demoraliserende nummer. Stykket er instrueret af teaterchef på Odense Teater, Jens August Wille. Henrik Birch, Mikkel Reenberg, Charlotte E. Munksgaard og Pauli Ryberg er på rollelisten.

Gennem sæsonen, der varer til 30. april spilles "Mit Mørke" af "Cultural Projekts Service". "Teater Boudoir" spiller "Nyhavns roser, instrueret af Peter Mygind. "Teater Figaros" kommer med en særlig udgave af operetten "Flagermusen". Lane Lind spiller Gertrude Stein i teatermonolog , instrueret af Jan Hertz. "Café Liva" spiller Beatleskabareten "Love me do". I en PH cabaret "Fandens Oldemor" er Ina-Miriam Rosenbaum i front. Det er en eftermiddagsforestilling. Sæsonen runder af med "Mærkværks" forestilling " Traditionen tro" og "Teater Kompas", der spiller sanseforestillingen " Hvor går drømmene hen?" som matiné kl. 15.

Alle andre forestillinger begynder kl. 19.30.

Teatersæsonen i Korinth Kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce