Teaterchefen sneg sig ind på scenen


Teaterchefen sneg sig ind på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Wilton fejrede jul som drillenisse midt under Nøddebo Præstegårds sidste forestilling i går

Nostalgi: Alt var ved det gamle, da Odense Teater i går eftermiddags spillede klassikeren "Nøddebo Præstegård" for sidste gang i denne omgang.

Eller rettere; næsten alt var ved det gamle.

Kasper Wilton var som en anden drillenisse mand for et indslag, der ikke stod i instruktør Kurt Drejers drejebog og som formentlig kun en lille del af publikum i den udsolgte sal lagde mærke til.

Teaterchefen har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til netop denne juleklassiker fra 1888, der, som han beskriver i programmet, bl.a. handler om kærlighed og tolerance.

At stykket har overlevet to verdenskrige og fortsat er tidsvarende og sættes op, som intet var hændt, er i sig selv en præstation.

Tidsvarende var også det kostume, som Kasper Wilton i går formiddags gik på jagt efter oppe på kostumeloftet - og fandt.

Kort før tæppet gik fortalte han nogle få af de medvirkende om sine planer, så de ikke tabte al mælet.

Kort inden der skulle danses om juletræet, listede chefen sig ind i kulissen - og så trippede han ind i præstegårdsstuen fra venstre, rakte hænderne frem til pigerne, dansen den gik, og gammeldagsjulestemningen var intakt.

- Jeg kender den forestilling ud og ind, jeg begyndte som nissebarn og spillede Nikolaj fire gange, deraf to gange, i 1988 og 1990, på Odense Teater, fortalte Kasper Wilton, der til sommer siger farvel til chefkontoret i Jernbanegade.

Så venter folketeatret.dk - måske endda med "Nøddebo Præstegård" på juleplakaten.

Teaterchefen sneg sig ind på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce