• Den 74-årige The Beach Boys-legende Brian Wilson var i sørgelig forfatning i Odeon, hvor musikken fungerede bedst, når han holdt de tyndslidte og vaklende stemmebånd i ro.
  • Det glimrende band formåede dog at skabe øjeblikke af magi og sendte de forbløffende få tilskuere hjem med et festligt klimaks at lune sig på.

Det her er en af de sværeste anmeldelser, jeg har skrevet i 10 år. For det gør ondt langt ind i hjertekulen at skulle bruge så mange negative ord om en mand, der har...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
The Beach Boys-legende: Jeg ved, hvad der skal spilles til min begravelse

The Beach Boys-legende: Jeg ved, hvad der skal spilles til min begravelse

Beach Boys-stifteren fylder 75

Beach Boys-stifteren fylder 75