TV - NOTER - UGE 43 /RASMUSPVJAKOBSEN:


TV - NOTER - UGE 43 /RASMUSPVJAKOBSEN:

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talentpris til forfatter

Hovedforfatteren på DR's julekalender »Absalons Hemmelighed«, 32-årige Maya Ilsøe, har netop fået overrakt Talentprisen. Den bliver uddelt af magasinet Cosmopolitan, og den er en del af den internationale hyldestpris Fun Fearless Female Award.

Prisen bliver givet til yngre kvinder, »som har kæmpet for at få opfyldt deres ambitioner, og som har turdet gå deres egne vegne«, som det hedder.

TV 2 Booking godkendt

Socialistisk Folkepartis Kristen Touborg har spurgt kulturminister Brian Mikkelsen om oprettelsen af TV 2's nye booking-bureau, med blandt andet udlejning af sine tv-værter, er i overensstemmelse med betingelserne for TV 2's arbejde. Ministeren blåstempler det nye initiativ:

- TV 2 kan drive anden virksomhed end medievirksomhed i mere snæver forstand, og der er hermed indrømmet ganske vide rammer for de aktiviteter, som selskabet kan udøve. Det er min vurdering, at oprettelsen af et bookingbureau, er i overensstemmelse med selskabets formålsbestemmelse, siger Brian Mikkelsen. Det skriver Politiken.

TV 2 brød flyaftale

TV 2 forstyrrede søndag med sin helikopter en mindehøjtidelighed på Tune Lufthavn for en dansk major, der er blevet dræbt i Afghanistan, og TV 2 brød dermed en aftale om flyforbud under mindehøjtideligheden. Chefen for Hærens Operative Kommando afviste derfor at lade sig interviewe til TV 2 Nyhederne og TV 2 News. Det skriver ekstrabladet. dk. TV 2 afviser at have brudt nogen aftaler.

TV - NOTER - UGE 43 /RASMUSPVJAKOBSEN:

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce