Menu: Produktionsselskabet Mastiff A/S, som blandt andet producer ”Vild med dans”, søger deltagere til en ny programserien ”Danmarks bedste livret”, som sendes senere på året på det nye TV 2 Fri, der begynder til maj.

I programserien rejser dommerne og kokkene Søren Gericke, Irene Mai og sydfynske Claus Holm rundt til forskellige landsdele i jagten på Danmarks bedste livret, som kåres ved en landsfinale 29. juni. Seerne er sammen med dommerne med til at udvælge de favoritretter, som skal med.

De fem byer, som dommerne besøger, er i rækkefølge Nykøbing Sjælland, Svaneke, Svendborg - søndag 9. juni -, Ebeltoft og Sæby.

Har man mod på at deltage med sin bedste opskrift - og selv kokkerere - kan man maile til livretten@mastifftv.dk med navn, alder, kontaktoplysninger og den by, man ønsker at deltage i.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.