Sværdkamp er god stil


Sværdkamp er god stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu et spil har set dagens lys: ”Soul Calibur IV”. Det er et spil, der ligesom de foregående forsøger at lave et godt kampsportsspil på forskellige konsoller.

Man kan som spiller vælge at spille flere forskellige personer.
Persongalleriet er stort og dejligt varieret. Falder den ene person ikke i ens smag, så er der helt sikkert en anden person, der gør. En rigtig god ting er muligheden for selv at lave sine egne personer eller tilpasse de eksisterende ned til mindste detajle. På den måde kan man opnå en dybde og tilpasningsgrad, som jeg ikke før har set i noget spil før.

I singleplayerdelen er der to forskellige måder at spille på; ”Story Mode” og ”Tower of lost Souls”. I ”Story Mode” får spilleren mulighed for at få afsluttet de forskellige personers historie. I ”Tower of lost Souls” skal man kæmpe sig op til toppen af tårnet og ned igen.

Måden, man kommer op på, er ved, at man skal kæmpe på en masse forskellige etager. Her skal man bruge sin teknik samt det udstyr, man har købt til sine personer. Når man har nået toppen, skal man kæmpe sig hele vejen ned igen. Her ligger der en del timer, for på hver etage kan man låse op for forskellige ”speciel items” ved at opnå forskellige mål.

Styringen er relativt kompleks, da man kan lave en masse forskellige kombinationer, som laver mere eller mindre spektakulære angreb. Det kan virke som en stor mundfuld, men det begynder efter et stykke tid at glide naturligt.

Grafikken i spillet er virkeligt flot og gennemført! Der er kun få fejl, som ikke betyder noget i det store billede. Omgivelserne er levende og flotte, og lydsiden er ganske glimrende for et spil af denne type, dog er der et enkelt irritationsmoment, nemlig det at personerne snakker ind over speakeren.

Det er lavet nogle ændringer i kampsystemet, blandt andet er der blevet tilføjet ”Critical Finishes”, som virkeligt giver nogle flotte, afsluttende comboer. Ellers er det mere eller mindre, som man kender det. Så her er der ikke noget at sætte en finger på.

”Soul Calibur IV” fungerer også rigtigt godt som et multiplayerspil, man kan spille, når man har en ven på besøg. Her kan du både spille med de kendte figurer, men også med dem du selv har lavet. Det kan med andre ord det, det skal kunne.

Hvis man kan lide den type spil, som ”Soul Calibur” er, så er ”Soul Calibur IV” et rigtigt god bud på ens næste spilindkøb, da antallet af fejl er meget begrænset, og det hele fungerer rigtigt godt.

Sværdkamp er god stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce