Stjernestøv uden glans


Stjernestøv uden glans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fameschool-serien indeholder for traditionelt og tomt plot

Det kan ikke skjules, at de to første bind i fameschool-serien har fået smækket en god gang teenageproblematikker og pigetanker ind i indholdet.

I bøgerne træder den store stjernedrøm tættere på Chloe, som går i 7. klasse og ønsker sin lidt for kedelige hverdag udskiftet med berømmelse og musik. Publikum forvandles fra at være spejlet på værelset til at gælde en hel sal af forældre og elever på den famøse Rockley Park skole, hvor Chloe sjovt nok havner.

Selvom bøgerne egentlig er hyggelige nok i sig selv og har nogle gode episoder med i handlingen, så er hele plottet alligevel lidt for overfladisk og tomt. Det hele er en anelse for forudsigeligt og man oplever ikke rigtig følelsen af spænding og overraskelse.

Dog skal det siges at Chloe ikke bare følger den lige vej til succes, men hun kommer ind i situationer, hvor hun må kæmpe for sin plads på skolen. Det i sig selv giver bøgerne mere saft, men desværre er frugten ikke saftig nok.

Men er man teenagepigen, der er helt vild med eksempelvis den populære High School Musical, så vil de to pigebøger nok ikke ramme helt ved siden af.

Om bogen

Cindy Jeffries:"Fame School - Stjernedrømme" og "Fame School - Stjerneskud" 112 sider, 99 kr. per stk., Politikens forlag.

Stjernestøv uden glans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce