Sprængfarlig satire på Momentum

Forestillingens komikere har alle medvirket i radiodokumentaren "Københavnermodellen" på Radio24syv. Foto: Radio24syv

Sprængfarlig satire på Momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SCENE: "Et sprængfarligt og satirisk antigrationsshow" siger bagmændene selv om forestillingen "Københavnermodellen", som 5. januar kan ses på Teater Momentum i Odense, og som blandt andet stiller spørgsmålet "Terrorist eller komiker?". I showet kommenterer figurerne Ali, Muddi, Rahil og Mo tidens integrationsdebat og muslimers rolle i Danmark og i Islamisk Stat.

Showet er en teaterfortsættelse af radiodokumentaren af samme navn, som blev sendt i 35 afsnit på Radio24syv i foråret 2016. Dokumentaren fulgte unge radikaliseringstruede mænd, mens de blev undervist i dramaøvelser, standup og improcomedy af deres undervisere, komikerne Kasper Nielsen og Brian Lykke, som også er med i Odense. Alle aftenens komikere har medvirket i radiodokumentaren.

Showet bliver vist i Teater Momentums store sal, og en af de medvirkende, den nyudklækkede forfatter Amin Al-Jaderi, lover både en trommeslager i burka, masser af publikumsinddragelse og "en smeltedigel af kunstarter", som han siger. Øvrige medvirkende er Nedim Yasar, Syed Jafri, Lars Gottschau Malm og Anders Brink Madsen. (mju)

Sprængfarlig satire på Momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce