Spisekort i bogform


Spisekort i bogform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger: "på restaurant - fortællinger fra den moderne spisekulturs historie" er en fornem og u-illustreret bog, hvori kulturforskeren Christoph Ribbat fortæller den moderne spisekulturs historie som én lang kæde af anekdoter fra restauranter verden over. Bogen er udkommet på Vandkunsten.

I en anden ny bog om madkultur zoomes der ind på Frankrig. "Smagen af Frankrig - spisekortets franske fortællinger" er skrevet af cand.mag i kunsthistorie Ove Bjørn Petersen. Foruden fortællingen om det franske køkkens magt og magi gennem 1000 år rummer bogen også adskillige opskrifter. Er udkommet på Mellemgaard. (ahy)

Spisekort i bogform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce