Bøger

Bøger: "på restaurant - fortællinger fra den moderne spisekulturs historie" er en fornem og u-illustreret bog, hvori kulturforskeren Christoph Ribbat fortæller den moderne spisekulturs historie som én lang kæde af anekdoter fra restauranter verden over. Bogen er udkommet på Vandkunsten.

I en anden ny bog om madkultur zoomes der ind på Frankrig. "Smagen af Frankrig - spisekortets franske fortællinger" er skrevet af cand.mag i kunsthistorie Ove Bjørn Petersen. Foruden fortællingen om det franske køkkens magt og magi gennem 1000 år rummer bogen også adskillige opskrifter. Er udkommet på Mellemgaard. (ahy)

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist og souschef på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis' kulturredaktion. Her beskæftiger jeg mig især med bøger og museer, men indimellem også med teater, film m.m. Jeg har været ansat i Fynske Medier siden 1990 og har blandt andet været redigerende, weekendredaktør, designchef og redaktionschef. Jeg bor i en landsby på Østfyn med mand og børn. Holder af både have og hav.