Soundscapes skaber elektroniske seancer

I maj holdt Soundscapes (Hans Kristian Hannibal-Bach) et arrangement i samarbejde med Odense Musikbibliotek og Syddansk Konservatorium om at give et indblik i fremtidens elektroniske musik. Foto: Amalie Klitgaard

Soundscapes skaber elektroniske seancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det seneste år er en af hovedkræfterne inden for Odenses elektroniske miljø begyndt at røre på sig igen. Det er Hans Kristian Hannibal-Bach, som med konceptet "Soundscapes" skaber aftener med fokus på rummet, lyden og lyset.

Den elektroniske musik smelter sammen med psykedeliske visuals en aften i maj. Publikum er få, men dem, som er til stede til "Soundscapes: Smag på fremtidens elektroniske musik", bliver draget ind i en holistisk helhedsoplevelse.

Det er hele idéen med Soundscapes, der det seneste år har stået for arrangementer i Odense i samarbejde med andre, som i dette tilfælde Odense Musikbibliotek og fire musikere fra den elektroniske musiklinje ved Syddansk Musikkonservatorium.

Manden bag konceptet Soundscapes hedder Hans Kristian Hannibal-Bach. Han er elektronisk musiker, har været en del af miljøet siden 90'erne og er nu begyndt at lave arrangementer efter en pause.

- Det blev besværligt at holde noget udendørs, i det hele taget nogen steder. Men nu giver kommunen lov til meget. Derudover er der større opbakning fra blandt andre Musikbiblioteket til at eksperimentere og lade kunsten udfolde sig, uden det skal være kendt i forvejen, siger han.

Musikeren tror også, at publikumssegmentet er vokset, fordi elektronisk musik har været her i længere tid - og samtidig er der dukket flere scener op.

Det kan dog til tider være svært at holde gejsten oppe, erkender Hans Kristian Hannibal-Bach:

- Det tager mange timer, og samtidig er det ekstremt svært at generere en indtægt. Det gælder alle subgenrerne. Men jeg brænder for musikken, så jeg bliver ved.

Du kan opleve Soundscapes i forestillingen "Alternativ Andersen" i august og til endagsfestivalen "Soundscape" i september.

Soundscapes skaber elektroniske seancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce