Odense og kystbyerne har masser af gode spiseoplevelser til enhver lejlighed i juli - fra vegansk burger over foie gras til mættende gourmet i strandkanten.

Richard Harden er en mand, som har spist mere på restaurant end de fleste. Han driver Harden's Guide i London sammen med sin bror Peter, og han gav denne...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen i Odense med nyheder som stofområde. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Skriver om vin og drikkevarer til magasinet Livstil. Formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle
Genåbner lukket restaurant: 27-årig Michelin-kok popper op i Brogade 13

Genåbner lukket restaurant: 27-årig Michelin-kok popper op i Brogade 13

Mystisk lukning: Madtapperiet midlertidigt lukket

Mystisk lukning: Madtapperiet midlertidigt lukket

Madanmeldelse: Sommer, buk og hummer

Madanmeldelse: Sommer, buk og hummer