Sørøverpolka på Badstuen


Sørøverpolka på Badstuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find sørøverkostumet og træbenet frem. Undergrundsforeningen Club Golem inviterer lørdag aften til pirat-Halloween-fest på Badstuen.

Det odenseanske band Pulk står for aftenens koncert, der står på et miks af folkemusik, jødisk klezmer og egne kompositioner.

Gruppen har ladet sig inspirere af sørøverfilm som Pirates of the Caribbean, og har været i øvelokalet for at få sørøverlyden ind i deres egne numre.

- Vi starter aftenen med en hjemmelavet pirat - a cappella. Ellers vil vi spille festmusik, som man kan hoppe og danse og være ung og glad til. Det bliver ikke noget med "Kald det kærlighed," siger Benjamin Bech, der spiller klarinet i bandet Pulk.

Ud over livemusik byder denne måneds Club Golem på en flok dj's. Ras Bolding, Something, Karlheinz Baustelle og Dværgen vil være bag dj-pulten hele aften og sørge for dansemusik til de sortklædte sørøvere. Alle opfordres til at komme i pirattøj. Pulk har også fundet kostumerne frem.

- Vi håber på at skabe en hyggelig og festlig stemning. Vi vil i hvert fald komme med en omgang god instrumentalmusik og polka på en vild måde, siger Benjamin Bech.

Club Golem åbner dørene kl. 20. En billet koster 50 kroner, og der er happy hour i baren kl. 20 og igen kl. 01.

Andre arrangementer

Cafe Kræz: Koncert med De Vi Elsker

Lørdag, kl. 23.00 (Fri Entre)

Froggy's Cafe: Koncert med Rocket In My Pocket

Lørdag, kl. 23.30 (Fri entre)

Café Offside: Koncert med Smelly Old Houseband

Fredag, kl. 22.00 (Fri entre)

Envy: Lounge-bar med dj's

Fredag og lørdag, kl. 10.00 - 02.00

Sørøverpolka på Badstuen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce