Socialisme uden substans

Foto fra coveret

Socialisme uden substans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Bæreklang" er en opvisning i gode, gamle, genkendelige budskaber fra en overvintret socialisme. Vi får Kim Larsens udgave af "Internationale", sange om, at Barsebäck skal væk og til slut 19 minutters fuglesang fra en skov.

Alt det ville være til at holde ud, hvis man ellers kunne fornemme musikalsk og tekstlig substans på cd'en. Men den skal man desværre lede efter.

I stedet får man bl.a. sangerinden med Danmarks spinkleste stemme, Sofie Bonde, i endnu en pointeløs sang. Man får Troels Trier i en sang, der godt nok er ny, men som ikke har udviklet sig de sidste 30 år. Og så får man Stig Møller. Jeg kan ikke afvise, at der et eller andet sted findes nogen, som synes, at det er en rigtig god plade, når Stig Møller fire minutter i træk synger "Økologi økologi-gi ka' vi li'" (og det var så hele teksten!). Men jeg tillader mig at tvivle.

Bevares, der er små stunder på pladen, der er gennemarbejdede eller velgennemtænkt. Lars Lilholt Bands "Gaia" er et eksempel, Lasse Helners musik og sang til Jan Toftlunds alternative nationalsang, "Dette land - dette folk", er et andet.

Men de er åndehuller i en cd, der virker uigennemtænkt og springende. Den kan i hvert fald ikke være blevet til af kunstnerisk nødvendighed.

Socialisme uden substans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce