Smuk titel, men for lang bog


Smuk titel, men for lang bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Titlen "Med hjertet udenpå" er en smuk titel, men indholdet er mere spraglet i tidligere Laban-sanger Ivan Pedersens biografi på over 400 sider.

Bogen er for lang. Der er for mange passager, der ikke er interessante nok for andre end de indforstående. Godt nok spurgte Ivan Pedersen i 80'erne, hvor han skulle sove i nat, men at madrassen var med fjeder, det interesserer nok kun de få - for nu at symbolisere det frit. Derfor skulle der være strammet op og luget ud her og der, så havde bogen stået stærkere.

Det mest interessant i siderne er tiden med Laban, hvor Ivan Pedersen i en årrække sang sammen med Lecia Jønsson og storhittede over det ganske, danske land. Han blev nærmest hovedkulds smidt ind i makkerskabet og uden de videre, store tanker om det, men sammen med Lecia ramte han en tidslomme perfekt.

Ivan Pedersen er meget mere og meget andet end popduoen Laban og hittet "Hvor skal vi sove i nat". Sangeren har sat sine aftryk i det danske musiklandskab over årene, starten var i bandet McKinleys, det fortæller han indgående og ærligt om. Også det, der måske ikke tales om i branchen. Han retter kritik og taler musikernes sag. Bogen er kronologisk og rækker helt op til nutiden, hvor Ivan Pedersen beskriver et sygdomsforløb hudløst ærligt. Men igen kunne det hele have været skrevet mere komprimeret.

Bogen er godt illustreret og indeholder også en diskografi, så du kan se, at Laban ikke var videre opfindsomme med deres titler - "Laban", "Laban 2", "Laban 3", "Laban 4" og "Laban 5".

Se, det er komprimeret!

Ivan Pedersen: "Med hjertet udenpå", Forlaget Dreamlitt, 419 sider, er udkommet.

Smuk titel, men for lang bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce