Sløret løftet for nye danske film


Sløret løftet for nye danske film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Christian Madsens første film efter "Flammen og Citronen" bliver en komedie, der optages i Argentina. "Frygtelig lykkelig" skal genindspilles på engelsk

Film: Instruktør Ole Christian Madsen søger helt nye veje, når han senere i år går i gang med sin første spillefilm efter succesen med "Flammen og Citronen".

Flere internationale filmtidsskrifter oplyser fra filmfestivalen i Berlin, at optagelserne til "Superclasico" indledes i Argentina i maj med Nimbus Film som producent.

Filmen er en komedie med Anders W. Berthelsen og Paprika Steen i hovedrollerne.

Under Berlinalen forsøger Nimbus Film og Ole Chris-tian Madsen at få finansieringen på plads til instruktørens projektet efter "Superclasico." Det har arbejdstitlen "Eik" og bliver en kærlighedshistorie, der tager udgangspunkt i musikeren og poeten Eik Skaløes korte og hektiske liv. Efter planen skal "Eik" optages i 2011 i Danmark, Tyskland, Nordafrika, Grækenland og Himalaya.

Lykkelig igen

Screendaily oplyser, at instruktør Henrik Ruben Genz er klar til at instruere en amerikansk genindspilning af "Frygtelig lykkelig", der i 2007 solgte 270.000 billetter i de danske biografer og blev hædret med en lang række Bodil- og Robertpriser.

I øjeblikket vises denne udgave, baseret på en roman af Erling Jepsen, i udvalgte biografer i USA. Men producer Thomas Gammeltoft forsøger sammen med en amerikansk partner at rejse midler til en engelsksproget "remake".

De arbejder ud fra et foreløbigt budget på 55-60 millioner kroner, mens den danske indspilning af "Frygtelig lykkelig" blev lavet for godt 20 millioner.

Projekterne er lanceret på det kommercielle marked, der også udgør en væsentlig del af festivalen i den tyske hovedstad. (ritzau)

Sløret løftet for nye danske film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce