Skummelt og solidt


Skummelt og solidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Året er 1951, og det meste af Europa er overtaget af en fremmed race kaldet Chimera. Med en hær bygget af menneskekroppe, efter at disse er blevet inficeret med den såkaldte Chimera-virus, forsøger de at tage kontrol over de sidste menneskestyrede områder i Europa.

Som spiller kontrollerer man den tidligere britiske marinesoldat James Greyson. Denne venter på henrettelse i England som desertør efter at have forladt sin gruppe som følge af broderens død. Her bliver han opsøgt af den europæiske modstandsbevægelse og sendes til fastlandet, hvor man hjælper i kampen mod Chimera.

"Retribution" er et forholdsvis klassisk tredjepersons skydespil. Man sigter med de fire knapper til højre for skærmen. Ens våben er dog fastlåst på den fjende, som er nærmest det sted, man egentlig sigter. Dette virker for det meste godt, og helt manuel sigtning ville sandsynligvis være temmelig svært med den styring, som PSP’en tillader. Dog kan det være en smule frustrerende at skifte til en anden fjende.

Grafisk har spillet nogle ret gode øjeblikke, og den håndholdte konsols begrænsninger taget i betragtning er det et ganske flot spil. En lettere dyster baggrundsmusik i mange baner er med til at skabe en skummel, nervøs følelse af, at alt ikke er som det skal være, hvilket virker passer godt til spillet.

"Resistance: Retribution" er ikke et spil, der i sit gameplay bringer særligt meget nyt til genren, men det udfylder sin rolle som klassisk third person shooter godt. Sammen med en fin historie og pæn indpakning giver dette et solidt spil, der dog ikke formår at gå helt til tops.
Den håndholdte konsols begrænsninger taget i betragtning er
Den håndholdte konsols begrænsninger taget i betragtning er "Resistance: Retribution" et ganske flot spil.

Skummelt og solidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce