Skuespillerinde raser: Udsat for sexisme


Skuespillerinde raser: Udsat for sexisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diane Kruger føler sig diskrimineret af filmbranchen i forhold til sine mandlige medspillere.

Til trods for, at Diane Kruger har spillet over for Hollywood-stjerner som Brad Pitt, Russell Crowe og Orlando Bloom, indkasserer den 39-årige skuespillerinde ikke det samme i løn som sine mandlige kolleger, og det raser hun over.

I et nyt interview har Entertainment Weekly spurgt den tyske "Inglourious Basterds"-stjerne, om hun nogensinde har oplevet sexisme eller aldersdiskrimination i filmbranchen, og her svarer Kruger hudløst ærligt.

- Jeg oplever sexisme hele tiden. Jeg er aldrig nogensinde blevet betalt det samme, som mine mandlige medspillere bliver betalt, raser den internationale tyskfødte skuespillerinde.

- Det er forfærdeligt, det er det virkelig. Vi kvinder bliver nødt til at afholde arrangementer såsom "Kvinder i Hollywood".

- Hvis man som kvinde kommer på arbejde og har noget at sige, bliver man stemplet som værende en besværlig diva, mens mænd derimod er interessante og fantastiske skuespillere, der går helt ind i kunsten, siger Kruger.

- En mand kan sagtens være 60 år gammel og have en 25-årig medspiller, men det ville aldrig ske den anden vej rundt. Det giver ikke nogen mening, og jeg er overrasket over, at folk ikke er mere oprørte over det, sprutter Kruger, der altid går helt ind i en rolle.

- Jeg har ikke noget imod nøgenscener, hvis en film kræver det. Hvordan kan man lave en kærlighedsscene, hvis man har tøj på?, spørger hun retorisk.

Privat har Kruger været kæreste med "Dawson's Creek"-stjernen Joshua Jackson siden 2006, og parret har for nylig spillet over for hinanden i filmen "Sky".

- Jeg var bekymret for, om vi udstrålede kemi på lærredet, men det gjorde vi heldigvis ikke. Han er en fantastisk skuespiller, lyder det fra hende.

Skuespillerinde raser: Udsat for sexisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce