Skuespiller troede, fedme var en joke

42-årige Matt Damon kunne ikke tro, at han havde taget på. Det måtte være en spøg foretaget af vennen George Clooney. Først da konen også bemærkede den øgede vægt, indså Damon sandheden.
Foto: AP/Polfoto

Skuespiller troede, fedme var en joke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matt Damon var overbevist om, at kollegaen George Clooney lavede sjov, da han en dag ikke kunne passe sit tøj.

Han har spillet den snarrådige agent Jason Bourne i filmserien "The Bourne Identity". I filmene lider agenten af et voldsomt hukommelsestab, der har fået ham til at glemme, hvem han egentlig er.

I virkeligheden led skuespilleren Matt Damon under en lignende situation, da han pludselig ikke kunne passe sit jakkesæt.

- For et par år siden havde jeg undladt at træne og var blevet en smule fed. Jeg skulle til en festlig begivenhed, og da jeg ville prøve mit jakkesæt, var det blevet for stramt, siger han til Female First.

Den 42-årige skuespillers første tanke var, at bagmanden var vennen og skuespillerkollegaen George Clooney, der er berygtet for sine 'practical jokes'.

Matt Damon tænkte på det tidspunkt, at Clooney måtte have hyret en villig medsammensvoren til at sy den frustrerede skuespillers tøj et par numre mindre.

- Det troede jeg helt seriøst - indtil min kone meget blidt sagde: 'Tror du, det kan skyldes, at du har taget på?', fortæller Damon.

Der er nu ikke noget at sige til, at Matt Damon var i tvivl. Spøgefuglen Clooney har de seneste mange år haft en konstant spøgkrig kørende med Brad Pitt.

Den begyndte, da George Clooney valgte at sætte et klistermærke på Pitts bil med skriften: 'Jeg er bøsse, og jeg stemmer'.

Skuespiller troede, fedme var en joke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce