Skomager bliv ved din læst


Skomager bliv ved din læst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT Af Torben Olsen Leragervej 8 5856 Ryslinge

Kære TV 2!

Lige nu ser vi "Rock'n Royal" i Parken.

Tak for det gode initiativ og tillykke til Danmarks kommende kronprinsepar og til Red Barnet.

Det en rigtig flot musikalsk gave til vort kommende kronprinsespar. Gode danske og australske kunstnere m.m., præsenteret af to af landets kendte tv-værter. Hans Pilgaard, en rigtig dygtig, populær og finurlig "Go'-aften Danmark"-vært. Sublim i sin face-to-face journalistik, åben og ærlig, rosende og humoristisk, selvfølgelig på basis af et godt research-team. Og den ligeså sublime, ulastelige påklædte studievært på Nyhederne, Jes Dorph-Petersen, journalisten, der ofte har "en ræv bag øret".

I er begge kapaciteter i jeres job.

Nu sidder vi så foran "flimmeren" og jubler - og - desværre ... græmmes!

Et er at være god, morsom, kreativ, hittepåsom og at kunne beherske alle de øvrige journalistiske tricks, når man "er på" i en udsendelse, der på forhånd er timet og tilrettelagt - et andet er at være entertainer og konferencier ved et så stort anlagt show.

Dér synes jeg, at TV 2 har valgt de forkerte personer.

Platte australske (vistnok) "vittigheder", forfladigende og - ind imellem - lidt pinlige kommentarer om ægteskab og polterabend, "dusse-mig-her-og-dusse-mig-der" med de kongelige, "peace-love and understanding " med Kronprinsen og med Mary Donaldson, og den specielle danske form for humor "lejlighedssangen" - det gi'r altså én myrekryb i skoene. Hvorfor trække niveauet og sproget ned, bare fordi det er en rockkoncert, en folkefest i afslappet tøj, hvor de kongelige er gæster. Man kan (kunne) godt holde en vis stil - og alligevel få alle til at flække af grin og juble. Det er trods alt kun få gange i ens liv, man oplever situationer som denne.

Sker sådan noget igen, så find nogle mere spontane personligheder med humor, indfølingsevne og pli - eller headhunt nogle uden for egen "andegård". Det her synes jeg, var lidt for fladt og pinligt.

Skomager bliv ved din læst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce