Sex i storbyen er et hit

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon har sammen med resten af holdet i og bag "Sex and the City" slået Indiana Jones af pinden som danskernes foretrukne film lige nu.
Foto: Craig Blankenhorn/newline

Sex i storbyen er et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Sex and the City" røg direkte ind på en førsteplads på biografhitlisten. 87.000 så stort på grill og kølig vin og indløste bio-billet i stedet.

87.000.

Så mange danskere gik i biografen i weekenden for at se filmatiseringen af tv-serien "Sex and the City".

Det er rigtig mange, når man tænker på, hvilket fantastisk solskins- og grill- og hvidvins- og strandvejr, det var i weekenden.

Og det er ekstraordinært mange, når man tænker på, at filmen er rettet mod et lidt andet publikum end de teenagere, der normalt giver blockbuster-effekt i de danske biografer.

Også i USA og flere andre lande, hvor "Sex and the City" har haft premiere, har filmen solgt usædvanligt godt.

Resultatet af de mange (kvindelige) biografgængeres billetkøb er, at Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda har slået selveste Harrison Ford af pinden fra biografhitlistens førsteplads. Ford og hans Indiana Jones må nemlig nu finde sig i en andenplads blandt de mest sælgende film.

Den bedst sælgende danske film i år er fortsat Ole Christian Madsens "Flammen & Citronen", der har solgt i underkanten af 660.000 biografbilletter.

Se traileren til "Sex and the City" herunder


Sex i storbyen er et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce