Tysk schlager-konge giver to koncerter i Danmark - den ene i Odense

Schlagerkunstneren Semino Rossi kommer til Odense, og han er en af Tysklands største inden for genren. Semino Rossi er kendt for sin helt egen schlagerstil, hvor de argentinske musikalske rødder blander sig med schlagerrytmer, og nu kan danske fans glæde sig over hele to koncerter i foråret 2016, hvor han lægger vejen forbi både Odense og Aalborg.

Semino Rossi har haft musikken tæt på sig allerede fra barnsben med musikalske forældre. Schlagerverdenen åbnede sig for ham, da han i 1986 kom til Østrig fra Argentina, og i 2005 udgav han sin første plade. Siden da har Semino Rossi underholdt sin store fanskare med massevis af koncerter og tv-optrædener i selskab med mange andre store kunstnere. Desuden har over 500.000 set hans populære sceneshows, hvor han tager publikum med på en tur tilbage til sine rødder i Argentina.

Hans besøg i Danmark bliver denne gang i henholdsvis Arena Fyn i Odense fredag 15. april 2016 og Aalborg Kongres & Kultur Center lørdag 16. april 2016.

Semino Rossi har vundet flere publikumspriser og solgt mere end 3,5 millioner album på verdensplan. I 2013 modtog hans album "Augenblicke" platin for over 200.000 solgte eksemplarer. På dette album er blandt andet balladen og kæmpehittet "You Raise Me Up" sunget sammen med den populære sangerinde Helene Fischer.

Semino Rossi kommer med et sceneshow med 4 dansende par og 15 musikere i det tysk-cubanske orkester, som er med på turnéen.

Af Morten Vilsbæk

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.