Schwarzenegger sagsøgt af elskerindes mand

Schwarzenegger bliver nu sagsøgt af sin elskerindes mand.
Foto: Zuma Press/Polfoto

Schwarzenegger sagsøgt af elskerindes mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arnold Schwarzenegger kan se frem til et sagsanlæg. Det kommer fra eksmanden til hans elskerinde.

Eksmanden til Arnold Schwarzeneggers elskerinde vil sagsøge den tidligere guvernør for at have forfalsket fødselsattesten til den søn, som hans kone fik med Schwarzenegger.

Rogelio Baena, som var gift med Schwarzenegger-familiens hushjælp, Mildred Patricia Baena, fik for bare en uge siden at vide, at den dreng, som han gennem 13 år havde troet var hans søn, i virkeligheden var Schwarzeneggers søn.

På trods af det er det Rogelio Baena, der står anført som drengens far i fødselsattesten, siger han ifølge en colombiansk avis.

Advokater har fortalt til Rogelio Baena, at hvis Schwarzenegger og Mildred Baena vidste, at drengen var hans søn, har de gjort sig skyldige i dokumentfalsk, hvilket betegnes som et alvorligt brud på loven i Californien.

Den colombianskfødte Rogelio Baena blev separeret fra sin kone efter 10 års ægteskab i oktober 1997, blot nogle få uger efter, at drengen blev født. Men parret blev ikke officiel skilt før 2008, skriver flere amerikanske medier.

Mildred Baena arbejde hos Schwarzenegger og hans kone Marie Shriver i 20 år, og hendes søn med den tidligere guvernør blev født kun få dage efter, at Schwarzeneggers og Shrivers yngste søn blev født.

Schwarzenegger offentliggjorde den 10. maj, at ægteskabet med Shriver var ovre, og kort efter oplyste ham, at Shriver havde forladt ham, efter at han havde fortalt hende om sønnen, som han havde fået uden for ægteskabet og holdt hemmelig siden.

Schwarzenegger har udsat alle planer om et comeback på det store lærred, mens problemerne med familien står på.

Schwarzenegger sagsøgt af elskerindes mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce