Fynske Saybia, der vandt Hovedprisen til Odense Live på Posten, hyldede nyligt afdøde David Bowie med en coverversion af en af sangene fra stjernens sidste album "Blackstar".

Blot få dage før sin død den 10. januar udgav 69-årige David Bowie albummet "Blackstar".

Under Odense Live på Posten lørdag aften hyldede Saybia The Thin White Duke med et cover af "Lazarus" fra Bowies sidste album.

Inden Saybia gik på lidt over klokken 23, proklamerede Søren Huss, at bandet manglede et bandmedlem, der var på ferie, og derfor havde en overraskelse til publikum:

- Fordi vi ikke er fuldtallige, har vi valgt ikke at spille et af vores egne numre, men i stedet kaste os ud i at spille et cover. Vi har valgt at spille et David Bowie-nummer - fra hans nye plade, sagde forsangeren og fortsatte:

- For som Jeppe (Langebek Knudsen, bassist, red.) sagde: Nu, hvor vi er så forbandede, at vi aldrig nogensinde kan få lov at høre det live fra skaberen selv, er det næstbedste at få lov at spille det. Jeg håber, I vil nyde det.


Herunder kan du se David Bowies officielle musikvideo til "Lazarus". En sang, der med sin tekst er svær ikke at tolke som en afsked fra den kræftramte Bowie. Første vers lyder sådan:

Look up here, I'm in heaven/ I've got scars that can't be seen/ I've got drama, can't be stolen/ Everybody knows me now.

Mere om emnet

Se alle

Odense Live: Storfavoritten sejrede

Læs fortællingen: Bowie og en lille dreng

Læs fortællingen: Bowie og en lille dreng

Bowie mindes ved privat familieceremoni